PRO Flexpool

pro-logo-flexpoolPRO Flexpool is een initiatief van PRO Praktijkmanagement en biedt een soepele en flexibele personeelsoplossing voor zorggroepen in de eerstelijns gezondheidszorg. Wanneer een huisartsenpraktijk van een aangesloten zorggroep te maken krijgt met uitval door ziekte, zwangerschap of bijzonder verlof, kan de praktijk terugvallen op de voor die regio ingerichte flexpool. De flexpools onderscheiden zich doordat zij worden gevuld met parttime medewerkers die reeds werkzaam zijn bij de aangesloten huisartsenpraktijken en graag af en toe in hun overige dagen collega-praktijken vooruithelpen. Daarnaast worden de pools aangevuld met nieuwe gescreende medewerkers.

Dienstverlening
PRO Flexpool draagt onder andere zorg voor:

  • Het in kaart brengen van flexibel inzetbare en reeds ervaren doktersassistenten en praktijkondersteuners;
  • Een soepele en flexibele inzet bij (plotselinge) uitval van doktersassistenten en praktijkondersteuners;
  • De contractering en verloning van de flexibele medewerker.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met het team van PRO Flexpool via 085-9022085 of info@nullflexpool.org. Meer informatie is ook te vinden op de eigen website van PRO Flexpool: www.flexpool.org.

Ga naar de website

Inschrijven
Ben jij doktersassistent of praktijkondersteuner? Lijkt het jou leuk om af en toe in te vallen en andere huisartsenpraktijken te helpen? Schrijf je dan hier in!