Opleidingen Praktijkmanagement in de huisartsenzorg

Onze gecertificeerde en (HBO) geaccrediteerde opleidingen Praktijkmanagement in de huisartsenzorg zijn ontwikkeld met behulp van huisartsen, praktijkmanagers en andere professionals voor het managen van een huisartsenpraktijk. De opleidingen sluiten naadloos aan op het functieprofiel (2018.2) van de Nederlandse Vereniging van Praktijkmanagement (NVvPM).

Aanbod opleidingen

We bieden de volgende opleidingen aan:

Inschrijven of meer informatie

Vraag meer informatie aan of Schrijf u direct in

Voor meer informatie over de opleidingen kunt u ook contact opnemen met Klara Knapen via k.knapen@nullhuisartsvanmorgen.nl of 040 2820074.

Gecertificeerd en geaccrediteerd:

CRKBO_Instelling
logo_nvvpo
nvda nvda
CBRKO Geregistreerde Instelling NVvPO NVDA V&VN
Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen, waaronder PRO Praktijkmanagement, ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De NVvPO behartigt de belangen van alle praktijkondersteuners. De Opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg is geaccrediteerd vanuit de NVvPO, dit houdt in dat de opleiding inhoudelijk door de organisatie is goedgekeurd. De NVDA, de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten, behartigt de belangen van alle doktersassistenten in elk werkveld, zowel individueel (6200 leden) als collectief. De Opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg is geaccrediteerd vanuit de NVDA, dit houdt in dat de opleiding inhoudelijk door de organisatie is goedgekeurd. V&VN is met ruim 95.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. De Opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg is geaccrediteerd vanuit de V&VN, dit houdt in dat de opleiding inhoudelijk door de organisatie is goedgekeurd.