Meteen naar de inhoud

Nieuws

Inschrijven voor de start in dit najaar is vanaf nu mogelijk!

    De startende groepen dit voorjaar zitten al weer vol. Inschrijven voor dit najaar is al mogelijk! Mocht je vragen hebben aarzel niet contact met ons op te nemen via .

    De start van een volle groep praktijkmanagers!

      Op 15 februari jl. zijn we weer gestart met een volle groep praktijkmanagers met de éénjarige opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg in Driebergen. Wij wensen alle deelnemers veel succes en leerplezier!

      Start basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg

        Dit najaar starten we met onze basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg naast de groep in Driebergen ook een groep in Zwolle! Er is nog voldoende plek in deze 7-daagse groep. Met deze basisopleiding kun je met de 6-daagse vervolgopleiding het diploma op HBO-niveau behalen. Vragen hierover? Mail ons via

        Nog enkele plekken vrij

          Voor onze éénjarige (12-daagse) opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg die start op 2 april a.s. hebben we nog enkele plekken vrij. Deze opleiding is door CPION op HBO-niveau geaccrediteerd.Dat wil zeggen dat bij positief afronden van deze opleiding er een diploma op HBO niveau wordt uitgereikt en degene in het… Lees verder »Nog enkele plekken vrij

          19 geslaagde praktijkmanagers!

            Op dinsdag 6 februari jl. zijn er weer 19 geslaagde praktijkmanagers die succesvol onze 6-daagse vervolgopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg hebben afgerond! Wij feliciteren deze geslaagden met hun behaalde diploma op HBO-niveau & wensen hen heel veel succes met hun praktijkmanagers-carrière!

            Gestarte groepen opleiding (HBO) Praktijkmanagement voorjaar 2024

              Dit voorjaar starten we weer in Driebergen en Eindhoven met 1 groep 7-daagse basisopleiding en 2 groepen op hbo-geaccrediteerde 12-daagse opleiding en 2 groepen 6-daagse vervolgopleiding (waarvan 1 in Eindhoven). NIEUW dit najaar starten we ook in Zwolle met onze 7-daagse basisopleiding.

              Basisopleiding & Eénjarige opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg weer van start!

                Op 21 september aanstaande starten we weer met een volle groep met onze 7-daagse Basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg. En op 28 september start de éénjarige opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg eveneens met een volle groep. Met deze door CPION op HBO geaccrediteerde opleiding kun je na positief afronden het… Lees verder »Basisopleiding & Eénjarige opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg weer van start!

                Update STAP-budget

                  Wij hebben afgelopen vrijdag, 7 juli, bericht ontvangen van CPION, UWV en de Tweede kamer waarin staat dat er vanaf september 2023 alleen nog maar STAP-budget kan worden aangevraagd voor opleidingen die erkend zijn door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Wij zijn niet OCW-erkend. Derhalve wordt er… Lees verder »Update STAP-budget