5% korting op opleiding Praktijkmanagement bij inschrijving op Huisartsbeurs

Een praktijkmanager in de huisartsenpraktijk is in deze turbulente tijd geen luxe meer. Om ervoor te zorgen dat de praktijkmanager voldoende kennis heeft en/of de assistente of POH die de ambitie heeft bij te scholen, bieden we de opleiding Praktijkmanagement in de Huisartsenzorg aan.

Over de opleiding
Deze erkende, gecertificeerde en geaccrediteerde post-hbo opleiding is ontwikkeld met behulp van huisartsen, praktijkmanagers en andere professionals voor het managen van een (apotheekhoudende) huisartsenpraktijk. Om de opleiding zo naadloos mogelijk aan te laten sluiten op de kennisbehoefte is een reeks van zeven lesdagen per groep gepland voor twee groepen startende en een groep meer ervaren praktijkmanagers.

De opleiding is geaccrediteerd voor 33 punten voor doktersassistenten en 12 voor praktijkondersteuners.

Beursaanbieding
Samen met onze zusterorganisatie PRO Praktijksteun zijn wij aanwezig op de Huisartsbeurs op 7 april a.s. Bent u geïnteresseerd in de opleiding, heeft u vragen of wilt u zich inschrijven? Kom dan zeker even langs bij onze beursstand (7.B068)! Bij inschrijving op de beurs krijgt u 5% korting op de opleiding.

Over de LHV Huisartsbeurs
Eens in de twee jaar vindt de Huisartsbeurs plaats. Dit jaar met het centrale thema ‘Gezonde ambitie’. Op een positieve manier wil de Huisartsbeurs huisartsen en praktijkmedewerkers invulling bieden aan de pijlers informatie, inspiratie en educatie. En hier maken wij uiteraard graag deel van uit.
Dit jaar staan wij samen met PRO Praktijksteun op de Huisartsbeurs met het thema “Personeel en management. Digitaal ondersteund.” Wij vertellen u op de beurs graag meer over PRO Flexpool (de personeelsoplossing binnen de eerstelijns gezondheidszorg), InControl (managementinformatiesysteem voor de huisartsenpraktijk) en natuurlijk ook over de opleiding Praktijkmanagement.

Graag tot 7 april!